Trend - Satovi

Audemars Piguet dodaje dijamante na muške satove

Švajcarski proizvođač luksuznih satova Audemars Piguet sada je unapredio svoju prethodno limitiranu seriju Royal Oak Chronograph od belog 18-karatnog zlata  i na nju stavio dijamante.

Dizajn u velikoj meri ostaje isti kao i kod njegovog prethodnika, sa belim kućištem od 18-karatnog zlata, prečnika 38 mm i debljine samo 11 mm. Međutim, sada je okvir brojčanika ukrašen dijamantima koji čine da ovaj sat bude još luksuzniji i ekskluzivniji.

Unutar okvira nalazi se svetloplavi brojčanik „Grande Tapisserie“ koji drži tri hronografa u 3, 6 i 9 sati, dok je indikator datuma uredno postavljen između 4 i 5 sati. Srce sata dolazi u obliku internog mehanizama 2385 od 37 dragulja, koji je potpuno automatski i koji ima rezervu snage od 40 sati. Narukvica od belog zlata je poslednji luksuzni detalj koji odgovara celokupom satu i čini da on izgleda prvoklasno .

Novi Audemars Piguet Royal Oak Chronograph Hong Kong Special Edition biće ekskluzivan samo za butike kompanije u Hong Kongu i ograničen je na samo 10 komada. Cena nije još uvek poznata.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group