Trend - Satovi

Bremont predstavio satove u čast Stivena Hokinga

Britanski proizvođač luksuznih satova, Bremont, stvorio je novu kolekciju ograničenog izdanja u znak počasti fizičaru Stivenu Hokingu, najvećem naučniku modernog doba.

Bremont predstavlja tri različita sata i može se reći da je svaki izvanredan na svoj način. Sva tri kućišta su veličine 41 mm, a dostupni su u čeliku, ružičastom zlatu ili belom zlatu. Prva dva sata uparena su sa elegantnim crnim brojčanicima, dok se treći model igra sa tamno plavom bojom.

Sami brojčanici nose prozor sa datumom odmah ispod 12 sati, kao i jedinstvene male kazaljke, nudeći savršenu ravnotežu i simetriju. Ćasovnici se napajaju modifikovanim kalibrom 11 1/2 ”BE-33-AE, automatskim mehanizmom koji nosi rezervu snage od 42 sata i koji je obložen drvenim diskovima koji su napravljeni od stola na kojem je Hoking nekada radio.

„Profesor Stiven Hoking je jedan od najistaknutijih naučnika u poslednjih sto godina“, kaže Nik Ingliš, Bremontov suosnivač. „Želeli smo da proslavimo život ovog neverovatnog čoveka i njegovu fascinantnu vezu s vremenom.“

Za one koji su zainteresovani, kolekcija Bremont Hawking sada je dostupna na web lokaciji proizvođača po cenama od 9.995 do 23.495 američkih dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group