Chopard i Porsche kreirali fenomenalni čeasovnik

Švajcarski časovničarski brend Chopard drži se blizu sveta motosporta, a njihovo novo izdanje to potvrđuje…

U pitanju je neverovatni Superfast Chronograph Porsche 919 časovnik. Ovaj novi model, koji se još zove i Black Edition, predstavlja predivni omaž dugoj vezi Chopard brenda i Porsche Motorsport World Endurance Championship tima. Svaki ljubitelj automobila će biti uzbuđen zbog ovog novog izdanja, a posebno one koji vole Porsche, jer novi časovnik ima elegantno kućište prečnika 45 mm, koje kombinuje titanijum i vrhunski DLC crni finiš.

Njegov crni brojčanik, naglašen jako crvenim akcentima, čini ovaj časovnik još ekskluzivnijim. Kada svemu tome dodate i anti-reflektivni safirni kristal i vodootpornost do dubine od 100 metara, znate da je ovaj časovnik napravljen da traje.

Takođe, treba da znate da ovaj model časovnika koristi 03.05-M automatski hronograf sa COSC sertifikatom, koji mu daje priliku da se hvali sa 60 sati rezerve energije.

Sa šik crnim gumenim kaišem i odgovarajućom DLC titanijumskom kompčom, Chopard Superfast Chrono Porsche 919 Black Edition će izmamiti osmeh na samo 100 lica, koji su spremni da za njega plate oko 20.000 dolara. Sve što vam je još potrebno je Porsche 919 kojim ćete ići na posao.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group