Trend - Satovi

Džastin Biber se častio novim Ademars Piquet časovnikom

Popularni pevač nije škrtica kada su u pitanju pokloni koje sebi daje...

Kada imate 25 godina i neverovatnu sumu novca na svom bankovnom računu, onda je lako da se razbacujete i da se često čašćavate skupocenim poklonima. Džastin Biber poznat je po tome da s vremena na vreme voli da kupuje sebi i svojim najdražima skupocene poklone, a ovoga puta odlučio je da povodom svog venčanja sebi kupi prelepi Audemars Piguet Royal Oak časovnik koji je napravljen od žutog zlata.

Mladi Biber venčao se sa Hejli Boldvin u Njujorku i odlučio da je ova prilika savršena za kupovinu novog skupocenog sata. Prvi model ove vrste debitovao je 1972.godine, a verzija koju je Džastin kupio proizvedena je po prvi put 1977. Časovnik je po svemu sudeći dobio odobrenje od brojnih pratilaca slavnog pevača na Instagramu, kao i brojne komentare od njegovih slavnih prijatelja.

Cena ovog sata je ne poznata, ali se pretpostavlja da je u cenovnom rangu sa modelom Royal Oak Selfwinding koji košta oko 50.000 dolara. Iako je ovo dovoljno velika suma novca da kupite ozbiljan sportski automobil, u svetu poznatih i bogatih ljudi, ovo je sat koji nije preterano skup tako da se Džastin nije mnogo izbahatio.

 
 
 
View this post on Instagram

Got my self a lil wedding gift ... thanks @jadellebh

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) onSep 30, 2019 at 3:27pm PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group