G-SHOCK dodaje Full-Metal Gold varijantu svojoj legendarnoj 2100 liniji

Iako smo tek tri meseca u novoj 2023. godini, kompanija G-SHOCK ne gubi vreme i nastavlja da osvežava svoju ponudu satova u okviru baznih i saradničkih projekata...

Za petama nedavnog predstavljanja nove linije kreirane u saradnji sa brendom Hender Scheme, ova kompanija svoju pažnju posvetila je svojoj ličnoj kategoriji i u ponudu unela najnovije izdanje 2100 lineage: an all-gold GMB2100GD-9A sata.

Minimalistički i luksuzni dizajn nove linije stiže sa potpuno metalnom konstrukcijom koja poseduje kućište sa zavrtnjima na zadnjoj strani, ispraćeno narukvicom od nerđajućeg čelika. Baza sata je oblikovana sa siluetom oktagona i dolazi sa narukvicom sa suptilnim udubljenjima, kreiranim kao omaž modelu iz 1983. godine, s tim što je nova verzija ponuđena sa žutom pozlatom.

Kao što je uvek slučaj sa G-SHOCK modelima i ovaj novi poseduje vrhunske tehnološke karakteristike, tako da svako ko sa njim želi da zaroni u okean dobija vodootpornost do dvesta metara dubine, zajedno sa opcijom uparivanja sata sa pametnim telefonom putem Bluetooth konekcije i upravljanjem brojnim njegovim funkcijama putem posebne aplikacije zadužene za besprekoran rad novog modela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group