Trend - Satovi

G Shock predstavlja novu verziju metalnog časovnika

Novi Full Metal 5000 sat stiže u vedroj boji koja će privući svačiju pažnju...

G-Shock ulazi  2021. godinu sa živopisnim, vatreno crvenim izdanjem svoje linije Full Metal 5000, koja će se svideti muškarcima, ali i damama.

Reflektirajuća crvena nijansa predstojećeg GMV-B5000RD-4JF postignuta je korišćenjem Bordeau IP boje koja je ravnomerno nanesena na kućište od nerđajućeg čelika kao i na povezanu narukvicu. Sam brojčanik dolazi u crnoj boji kako bi pružio upečatljiv kontrast sa ostatkom sata, dok tamno osenčeni prsten okružuje lice sata radi neometanog prelaska tonova.

Naravno, pošto je reč o G Shocku, on sadrži sve standardne tehnologije i uređaje koji brendu daju njegovu korisnu reputaciju. Osim što je otporan na udarce, sat se može pohvaliti i solarnim punjenjem za vreme trajanja baterije od 10 sati, ima multifunkcionalni alarm, osvetljavajuće pozadinsko osvetljenje, pa čak i Bluetooth vezu sa pametnim telefonom za sinhronizaciju vremena sa Internetom.

Za zainteresovane, novi crveni Full Metal 5000 biće dostupan uskoro po ceni od 680 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group