Trend - Satovi

Glashütte Original Sixties Iconic Square - satovi za pravog džentlmena

Nemački proizvođač satova predstavio je svoju novu kolekciju koja se sastoji od 5 predivnih časovnika...

Ovo će biti ograničena serija, pa će svaki od satova biti proizveden u 25 primeraka. Kazaljke koje su napravljene od strane Saxon brenda, jarke i svetlucave boje i izvandredni vizuali vraćaju nas kroz vreme, tako da ovi satovi podsećaju na časovnike koji su krasili zglobove džentlmena iz 60-ih godina.

Ovi satovi će moći da se kupe samo u Glashütte Original buticima i cena će im biti verovatno vrlo visoka, pošto je ipak reč o ograničenim izdanjima. Pošto su napravljeni da podsećaju na satove pre 50 godina, oni su i kreirani na sličan način, korišćenjem starih alatki i mernih instrumenata.

Oblik kućišta je veoma specifičan. Na prvi pogled ne možete odrediti da li je sat kockast ili okrugao, jer je kućište kockastog oblika, dok je brojčanik okrugao. Kućište je veliko i iznosi 41.3 mm u prečniku. što znači da će lepo stajati muškarcima sa velikim šakama i zglobovima.

Sat je napravljen od nerđajućeg čelika i u sebi sadrži safirni kristal. Vodootporan je do dubine od 30 metara i u sebi sadrži G.O 39-43 mehanizam koji poseduje 52 dragulj. Ovaj sat takođe ima i rezervnu energiju koja ga može pokretati 40 sati posle otkazivanja mehanizma.

Ako želite sat po kojem će vas svi pamtiti i prepoznati i koji će uvek okretati glave, onda je ovo kolekcija za vas, naravno ako vam je džep dovoljno dubok.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group