Hublot i Berluti predstavljaju novu liniju elegantnih satova

Partnerstvo između Hublot i Berluti brendova koje je započelo svoj život 2016.godine, sada nam predstavlja svoje novo limitirano izdanje…

Ovoga puta, komad nastao u saradnji dva brenda je nova interpretacija Big Bang Unico i predstavlja unikatni spoj DNK oba brenda. Nazvan Hublot Big Bang Unico Berluti Aluminio, ovaj časovnik je dobio privlačni monohromatski izgled, koji mu daje vanvremensku privlačnost. Vrhunac ovog časovnika ograničenog izdanja jeste patinirana Venezia koža, koja se može videti na poliranoj titanijumskoj bazi i brojčaniku. Časovnik je takođe dobio naziv po originalnoj Berluti patini Aluminio, koja krasi Venezia kožu.

Počevši od baze, Venezia koža debljine jednog milimetra zalepljena je na sivi titanijum koristeći rigidni lepak, a potom je ušrafljena u kućište prečnika 44 mm koje je napravljeno od titanijuma. Koža na bazi će postati prirodno patinirana tokom vremena, dajući svakom časovniku unikatni izgled. Koža na brojčaniku je fiksirana uz pomoć dva safirna kristala, dok otvor u njenoj sredini otkriva unutrašnjost mehanizma. Indeksi i reči Swiss Made utisnuti su direktno u kožu.

Časovnik limitiranog izdanja pokreće Hublot MHUB1280 samonavijajući mehanizam. Flyback hronograf nudi rezervu energije u trajanju od tri dana, a časovnik je takođe uparen sa kožnim kaišem od burnirane Venezia kože. Ipak, ljubitelji dva brenda koji se nađu u Japanu, mogu se odlučiti za patiniranu verziju Venezia kožnog kaiša sa Scritto motivom. Pored toga, časovnik je predstavljen sa vrećicom za putovanja i Berluti priveskom, a kao i svi drugi modeli koji su rezultat saradnje dva brenda, ograničen je na samo 100 komada. Jedan od njih može biti vaš ukoliko ste spremni da izdvojite 25.200 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group