Trend - Satovi

Hublot unapredio Big Bang časovnik

Poznati časovničarski brend uneo je novine u svoj legendarni model...

Posle bezbrojnih varijacija, Hublot je nedavno proširio dizajnerske kodove Big Bang časovnika da bi stvorio prvi model sa integrisanom narukvicom. Zbog toga ovaj sat nosi naziv Big Bang Integral.

Narukvica se sastoji od tri karike: jednom centralnom i dve bočne i usvaja modularnu hrabru estetiku kućišta. Narukvica Integrala senzualno se oblikuje na zglob i vizuelno pojačava izgled sata. Kao što ste i očekivali, kućište i narukvica su besprekorno uglačani i satenski obrađeni, sa obiljem detalja koji dodatno poboljšavaju vizuelnu intrigu.

Redizajnirano kućište ima nekoliko suptilnih razlika u odnosu na prethodne modele Bing Banga. Arapski brojevi ovoga puta su zamenjeni minimalističkimcrtama, a sam brojčanik poseduje drugačije elemente i ukrase.

Sat je dizajniran u potpunosti od tri materijala: laganog titanijuma šestog razreda, visokotehnološke crne keramike i King Gold-a (Hublotove zaštićena legura zlata, bakra i platine). Unutar sata otkucava mehanizam Hublot Unico Chronograph, koji ima impresivnu rezervu snage od 72 sata i otpornost na vodu od 100 metara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group