Trend - Satovi

HYT i Mr Porter kreirali ekskluzivni H1 časovnik

U svetu luksuznih satova vrhunskog kvaliteta, ograničena izdanja su uvek najpopularnija, pa su se Mr Porter i HYT ponovo udružili i kreirali luskuzni i prelepi H1 časovnik koji oduševljava svojim izgledom.

H1 sat biće dostupan u samo pet komada, a svaki od njih imaće cenuo d 58.000 dolara. Ovaj specijalni sat odražava HYT-ovo osnovno verovanje u dinamičnu saradnju između ova dva brenda, koji dolaze iz različitih svetova, pa mehanizam sata predstavlja mešavinu između tradicionalne mehanike i fluidne tehnologije.

H1 ima inovativni brojčanik koji se zasniva na fluidima i koji koristi tečnosti čuvane u sićušnim kapilarama kako bi prikazao vreme.

Kućište sata od nerđajućeg čelika usklađeno je s crnom gumenom trakom i kopčom od titanijumskog preklopa, sa crnom DLC prevlakom i satenskim finišama, što dodaje dašak luksuza ovom izvanrednom modelu. Brojčanik poseduje sitne naglaske crvene boje, dok flurescentna bela boja ističe kazaljke i indekse satova i minuta.

Ovaj sat dolazi i sa posebnim upustvom koje objašnjava korisniku kako da gleda na njega i kako da koristi tečnost za merenje vremena, što će verovanto mnogima biti zanimljivo.

Foto:Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group