Trend - Satovi

IWC – savršeni saputnik svakog pilota

U svetu satova, ovaj brend je definitivno u samom vrhu...

Schaffhausen IWC poslednjih 75 godina proizvodi Big Pilot’s Watch, sat veličine 52 milimetra koji je do sada bio najveći sat ovog brenda. Međutim, ova kompanija odlučila je da svojim potrošačima ponudi još veću verziju ovog popularnog pilotskog sata.

Big Pilot’s Heritage Watch 55 je nova, unapređena i znatno veća verzija popularnog sata koja sata iznosi ogromnih 55 milimetara. U masivnom kućištu se nalazi IWC’s 98300 mehanizam snage 2.5 hz i rezervnom energijom koja može da traje do 46 sati. Iako je kućište ovog sata veličine 55 milimetara, ovaj sat jedva prelazi težinu od 15 grama. Zahvaljujući neverovatno laganim materijalima koji su usađeni u ovaj sat uz pomoć moderne tehnologije, ovaj veliki časovnik sa lakoćom možete nositi na zglobu svoje ruke.

Oni koji ipak žele manji sat mogu da kupe i verziju veličine 48 milimetara koja nosi naziv IWC Big Pilot’s Heritage 48. Ovaj sat je vizuelno identičan prethodnom, samo što je kućište za 7 milimetara manje. U kućištu se nalazi  IWC’s caliber 59215 mehanizam koji je 13.5 milimetara deblji od prethodnog.

Oba časovnika su vodootporna do dubine od 60 metara i poseduju mali Faradejev kavez koji povećava magnetnu otpornost časovnika.

Big Pilot’s Heritage od 55 milimetara biće dostupan po ceni od 14.800 dolara, dok će manja verzija od 48 milimetara biti dostupna po nižoj ceni od 13.400 dolara.

Ovi časovnici biće ograničeno izdanje i samo 1000 primeraka biće proizvedeno.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group