Trend - Satovi

Počeo je veliki sajam nakita i satova Baselworld 2017

U iščekivanju vesti svih svetskih juvelirskih brendova i prestižnih proizvođača nakita koji izlažu na luksuznom sajmu Baselworld 2017, avangardni brend TAG Heuer dozvoljava nam da zavirimo u deo onoga što predstavljaju posetiocima na svom štandu u periodu od 23. do 30. marta.

Povratak legende TAG Heuer AUTAVIA

Obožavani sat među kolekcionarima,The Autavia, legendarni hronograf iz 60-tih godina prošliog veka, doživljava veliki povratak u 2017. godini. Reč AUTAVIA skraćenica je od dve reči AUTomobilizam i AVIacija. Ovo ime je sinonim sa rotirajućom koronom i velikim spiralnim podbrojčanicima. Kreran 1962 godine, ovaj legendarni model slavi 55. godišnjicu u vidu neo-retro izdanja sa poboljšanim funkcijama  vlastitog mehanizma.Moderan, pa ipak veran svojim korenima, nova generacija Autavia prenosi duh zlatnog doba automobilizma. Inovativan baš kao i originalni model, ovaj osavremenjeni model je rezultat interaktivne kampanje koja je sprovedena od stane TAG Heuer brenda u 2016. godini ,a nazvana je "Autavia Cup". Preko 50.000 web korisnika glasalo je između 16 vintidž modela za reizdanje Autavia "Rindt" modela koji je svojevremeno nosio slavni vozač Formule 1, Johen Rint.

Carrera Heuer-01 43 mm

Razvoj Heuer 01 modela satova trajao je punih 5 godina i na njemu su radili vrhunski stručnjaci, što je rezultiralo visokim kvalitetom izrade hronografa. Skeletonizovano kućište sata ima dimenzije 45 mm, kao i savremeni sportski dizajn, a cena manja od 5000 švajcarskih franaka redefiniše pojam vrednosti novca.

U 2017. godini čuveni in-house hronograf pojavljuje se sa nešto manjim prečnikom kućišta od 43 mm, a u ponudi su tri verzije: intenzivno crna, mornarsko plava i elegantna konjak braon.

Aquaracer

TAG Heuer AQUARACER Camouflage, 300 Metres – Calibre 5: Prihvata stil komandosa sa verzijama Arctic ili Jungle. U ponudi su dve nove hipsterske verzije “kamuflažna” i “kaki” Sportski sat transformisan je u moderniju verziju.

Carrera Heuer 02T Baguette-Cut Diamond

TAG Heuer lansira svoj slavni Manufacture Chrono Tourbillon sa kućištem ukrašenim sa čak 68  baguette dijamanata neverovatnog sjaja.

Carrera Heuer-01 45mm Rose Gold

TAG Heuer zaštitni znak kuće i prepoznatljivi chronograph ove godine dobija još luksuznije izdanje. Verziju od 18K roze zlata sa prepoznatljivim TAG Heuer štitom na narukvici od teleće kože full-grain.

Link men

Slavni Link model slavi 30-ti rođendan uz veštu transformaciju. Ima primetno veći prečnik od 41mm savremenog dizajna, ima oblik koji je nešto između okruglog i jastučastog , sa svojim zaštirnim znakom, prepoznatljivom narukvicom sa karikama  u obliku slova S.

Satovi za dame

Novi model Carrera sport za dame demonstrira novi sveži izgled. U ponudi su potpuno crni, teksas plavi ili crni brojčanici sa kaiševima od teleće kože full-grain, pa se pretpostavlja da će ovi modeli osvojiti mlađe generacije.

Link lady modeli dostupni su širom sveta, a po prvu put demonstriraju jasne boje. Mornarsko plavi ili pink mother-of-pearl brojčanici daju jedan novi efekat.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group