Prvi Bitcoin sat na svetu

Švajcarski časovničar predstavio je novi model ograničenog izdanja, nazvan Encrypto, koji se smatra prvim funkcionalnim Bitcoin časovnikom sveta…

Kreiran u saradnji sa kompanijom koja se bavi trgovinom kriptovalute, Regal Assets, časovnik je dostupan u nekoliko različitih verzija za muškarce i žene, a ograničen je na petsto primeraka u svakoj varijanti. Kućište prečnika 45 mm sadrži odmah prepoznatljivi Franck Muller Cuvex oblik, brojčanik sadrži Bitcoin logo u centralnom delu i QR kod.

Klijenti mogu dodatno personalizovati brojčanik i narukvicu svog modela. Svaki časovnik dolazi kao dvodelni Deep Cold Storage set, sa svojom jedinstvenom javnom adresom koja je gravirana na brojčaniku i zatvorenim USB koji sadrži privatni ključ. Korisnici mogu dodati Bitcoin svojim novčanicima ili proveriti svoj balans preko brojčanika ovog modela, dok su QR kod i sistem hladnog skladištenja kreirani u saradnji sa Regal Assets. Ovaj novčanik sadrži offline generisane i neogređene TRNG (True Random Numbers Generated), zbog čega kompanija tvrdi da se ne može hakovati.

“Uvek nam je cilj da utičemo na kupce na emotivnom nivou i kreiramo vezu između njih i časovnika. Kao brend, mi postavljamo trendove što smo više puta dokazali, a nismo preterano stidljivi kada se govori o usvajanju inovacija. Bitcoin je milenijalno zlato, koje predstavlja savršeni brak između inovacije i ličnog izbora”, kaže Erol Balijan, regionalni direktor Franck Muller brenda.

Franck Muller Encrypto časovnik se trenutno može kupiti online, a njegova cena kreće od 9.800 dolara za “fabričku verziju”, dok dostiže cifru od 50.600 za model dekorisan dijamantima.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group