Trend - Satovi

Richard Mille predstavio najkompleksini sat do sada

Ovaj sat košta 305.000 dolara...

Nakon pet godina razvoja, Richard Mille je konačno predstavio RM 65-01 automatski hronograf. Rečeno je da je ovo najsloženiji časovnik koji je ikada napustio radionicu Richard Mille, tako da je ovo sat koji obuhvata sve avangardne specifičnosti po kojima je luksuzna časovničarska kuća poznata.

Visokofrekventni balans omogućava vrhunsko računanje vremena pomoću najmodernije štoperice  koja računa vreme i do 1/10 sekunde. Napravljen od visokokvalitetnih materijala poput Grade-5 titanijuma i karbonskih vlakana, sat je otporan na udarce, padove, grebanje, a takođe je vodootporan i rezistentan na magnetni uticaj.

Za izuzetno čitljiv brojčanik, RM 65-01 koristi kodiranje u boji da bi se podudarao sa funkcijama koje odgovaraju potisnicima. Žuta je za vreme (sate, minute), dok se zelena odnosi na prikaz datuma. Crvena je povezana sa mehanizmom za namotavanje, a kazaljka za sekunde je plava.

RM 65-01 je napravljen od preko 600 delova i koštaće vas približno 305.000 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group