Roger Dubuis i Pirelli kreirali pravo časovničarsko remek delo

Ovaj sat je kreran kako bi simbolizovao jedne od najboljih guma na svetu...

Ovo je definitivno jedno od najmanje očekivanih saradnji, jer niko nije očekivao da će luksuzni časovničarski brend sarađivati sa kompanijom koja proizvodi auto gume.Ipak, to se desilo i tako je rođen fenomenalni Excalibur Pirelli Ice Zero 2 časovnik koji svojim izgledom ostavlja bez teksta i koji će se sigurno svideti svim auto zaluđenicima.

Excalibur Pirelli Ice Zero 2 odlikuje posebna narukvica koja podseća na gumu i šare koje se nalaze na zimskom pneumatiku Ice Zero 2 koji prozivodi Pirelli. Ova guma kreirana je za najteže zimske uslove i obezbeđuje maksimalno prijanjanje,a narukvica novog sata prati iste te šare,koje čine da on izgleda unikatno i neobično.

Kućište sadrži konstrukciju od bi-materijala sa crnom gumenom podlogom i plavim gumenim akcentima,a gumeni materijali čine da sat bude vrlo izdržljiv i otporan na ogrebotine, udarce i visoke temperature.Brojčanik je sive boje i sadrži dosta pokretnih delova koji pomalo znaju da budu konfuzni,ali posle malog navikavanja, sa lakoćom ćete čitati vreme u bilo kojem trenutku.

Samo 28 modela biće napravljeno,a Roger Dubuis kompanija još uvek nije otkrila kolika će cena biti, ali s obzirom da ovaj brend uvek izbacuje ultra luksuzna izdanja časovnika, očekujemo cenu koja će biti nekoliko stotina hiljada dolara.

Foto:Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group