Stoni sat koji postaje glavni deo vašeg enterijera

Kada se neimenovano udruženje sastane kako bi kreiralo umetničko delo, rezultat postaje očaravajuć, ne samo zbog lepote pojedinačnih predmeta iz kolekcije, već i vela tajne koji same tvorce okružuje...

Prošle godine, misteriozni entitet nazvan Unnamed Society, sastavljen od grupe pasioniranih investitora i dizajnera, stvorio je stoni sat u formi revolvera. Časovnik je razvijen u saradnji sa poznatim švajcarskim proizvođačem L’Epée.

Ova sjajna kolaboracija potpuno je restilizovala poimanje sajdžijskog zanata, otvarajući novo poglavlje svojom predivnom kreacijom, nazvanom The Diamond. Novi model sata ostavlja bez daha, ne samo zbog svog izgleda i neverovatnog eksterijera, već i ukupne inteligencije koja je uložena tokom njegovog kreiranja.

U apsolutno očaravajućoj reinterperetaciji, ovaj hiperekskluzivni predmet definitivno dokazuje da vreme nikada ne može biti uzeto zdravo za gotovo. Revolver označava da sadašnjost uvek predstavlja budućnost svakim prolaznim trenutkom, tako da je bitno uživati u životu i svakom njegovom minutu kao da sutra ne postoji.

The Diamond stoni sat sastoji se od 2.518 dijamanata, koji zajedno teže oko 78,26 karata. Predivni primerak krerian je u snežnoj Ženevi od strane šest majstora časovničara tokom 140 iscrpljujućih radnih sati, dok je za pripremu i obradu svih dijamanata bilo potrebno oko trista. Drška stonog sata kreirana je posebnom, drevnom tehnikom lakiranja u crnoj boji, koja zahteva veliku veštinu i znanje. Sat koristi L’Épée mehanički indeks cilindar, smešten u burencetu revolvera.

Arno Nikolas, generalni direktor švajcarskog brenda rekao je: “Mi smo od početka znali da rad na ovakvom jednom satu predstavlja posebnu priliku. Prevodeći viziju tima u unikatni model stonog časovnika predstavljao je životni izazov i veoma smo ponosni na konačni rezultat. Raditi sa vremenom u svim njegovim uglovima, istorijskom, mehaničkom i estetskom, zaista dolazi kao neverovatno dostignuće”.

The Diamond luksuzni stoni sat predstavljen je na internacionalnom događaju, u umetničkoj galeriji ART in TIME u Monaku, samom srcu elitne svetske hronologije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group