TAG Heuer predstavlja veličanstvene Monaco novitete

Opremljeni Calibre Heuer 02 mehanizmom, ovi noviteti u TAG Heuer Monaco hronograf asortimanu sadrže detalje inspirisane njihovim najranijim precima i postavljaju temu budućnosti čitave kolekcije…

Švajcarski brend luksuznih časovnika, TAG Heuer, predstavlja tri nova Monaco modela, nastavljajući svoj rad na novom poglavlju koje je otvoreno 2019.godine, kada su ikonični modeli proslavili svoj pedeseti rođendan. Impresivni noviteti namenjeni 2020.godini sadrže snažni mehanizam u svom srcu, Calibre Heuer 02 i veličanstveni, upečatljivi dizajn. Sva tri noviteta inspirisana su modelima iz sedamdesetih, dok su dva predstavljena na modernizovanoj metalik narukvici, koja je kreirana posebno za njih. Takvi odvažni stilski izbori i dalje postavljaju Monaco modele na pijedestal, koji nas podseća da su oni mnogo više od satova koji su inspirisani nasleđem.

Esencija TAG Heuer Monaco

Glavni akcenat ova tri noviteta je model sa crnim brojčanikom sa brušenim sunray izgledom. Njegov suparnik dobio je veličanstveni plavi brojčanik istog stila, sa crvenom, belom i plavom šemom boja, koja nas asocira na originalne modele iz 1969.godine. Ova časovnika su predstavljena sa narukvicom od nerđajućeg čelika i sadrže upečatljive kvadratne brojače na pozicijama tri i devet sati, sa velikom, centralnom hronografskom kazaljkom. Model sa crnim brojčanikom se može kupiti i sa crnim kožnim kaišem.

Calibre Heuer 02 u ovom modelu vidljiv je sa zadnje strane časovnika, koja je kreirana od safirnog kristala, a nudi nam rezervu energije u trajanju od 80 sati. Proširujući asortiman Monaco modela opremljenih ovim mehanizmom, noviteti demonstriraju način na koji TAG Heuer kombinuje ikonični dizajn sa naprednom tehnologijom, koja je njihovo delo.

Novi izgled zahvaljujući redizajniranoj čeličnoj narukvici

Dizajnerski element koji će se izdvojiti kao unikatni deo Monaco noviteta jeste narukvica od nerđajućeg čelika. Prošlo je skoro dve decenije otkako je brend predstavio novi Monaco u ovoj varijanti. Ovaj primerak se vodi H-oblikovanom narukvicom koja je korišćena za Monaco modele tokom ranih sedamdesetih. Dizajneri su odlučili da modelima namenjenim ovoj godini daju novi “šmek”, a svoju inspiraciju su pronašli u arhivama brenda.

Verna svom originalnom dizajnu, narukvica je šira kod lugova, kako bi uspešno nosila težinu glave časovnika. Ona se sužava tamo gde se obmotava oko vašeg ručnog zgloba, zarad poboljšanog komfora. Njene horizontalne pločice povezane su manjim horizontalnim karikama, dok leptir kopča potvrđuje da je ona delo visokog časovničarstva, odnosno haute horlogerie. Kopča je gravirana TAG Heuer grbom, što je ujedno još jedan detalj koji simbolizuje činjenicu da je Monaco model u samoj srži brenda.

Nakon pedeset godina, Monaco priča nastavlja da evoluira uz pomoć modernih interpretacija. Svakim n ovim lansiranjem, ovaj ikonični časovnik reflektuje TAG Heuer avangardni duh časovničarstva i osnažuje svoju reputaciju, kao jedna od najmarkantnijih kreacija sveta horologije. Podudarajući se sa 160.godišnjicom brenda, lansiranje ovih luksuznih Monaco noviteta dokazuje nam da je TAG Heuer brend počeo da piše novo poglavlje u svojoj istoriji, dok takođe gleda pravo prema budućnosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group