Trend - Satovi

Zenith predstavlja novi časovnik

Švajcarski proizvođač luksuznih satova, Zenith, sada izdaje još jedan Chronomaster Revival, ovog puta vraćajući se za jednom od svojih najpoznatijih varijacija El Primera iz 1970-ih.

Zadržavajući istu dizajnersku senzibilnost kao i njegovi prethodnici, čelični hronograf u obliku tonusa ovog puta dolazi odeven u zadimljeno smeđi brojčanik, sa tri netaknuta bela hronografa i crvenom sekundarom.

Ovaj model je prvobitno debitovao davne 1969. godine kada je Zenith predstavio prvi svetski automatski frekvencijski hronograf, a kasnije će se pojaviti 1970. godine kada je učestvovao u operaciji "Nebo", gde je bio vezan oko  trapa aviona Air France Boeing 707 tokom leta od Pariza do Njujorka, preživljavajući surove vremenske uslove tokom čitavog putovanja.

Za one koji su zainteresovani za kupovinu ovog retro sata, on je sada dostupan u raznim Zenith buticima širom sveta, kao i na njihovoj veb stranici, a prodaje se za 7.900 dolara za verziju sa kožnim kaišem, dok cene sa metalnom narukvicom još uvek nisu objavljene.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group