5 aksesoara koje bi svaki muškarac trebalo da ima

Više slika

Više slika

Ovi aksesoari će učiniti da izgledate privlačnije i modernije...

Ako mislite da muškarci ne treba da prate modu, onda se grdno varate. Naravno, možete izbegavati sve modne trendovi koji dolaze, ali onda ne očekujte da će se glave okretati za vama. Ako želite da privučete pažnju, a najviše pažnju lepih devojaka, onda su ovi aksesoari esencijalni deo vašeg modnog stila. Potrudite se da bez ovih dodataka ne izlazite iz kuće, jer će oni vaš stil dovesti na viši nivo. Evo o kojim aksesoarima je reč:

1. Naočare za sunce

Kada dođe vreme za njih, naočare za sunce su definitivno aksesoar koji uvek mora da bude u blizini muškarca. Žene su rekle da naočare čine muškarca misterioznim i da je to ono što ih najviše privlači.

2. Sat

Sat je više od pokazivača vremena. To je aksesoar koji poboljšava stil i izgled jednog džentlmena, a žene vole kada muškarac na svom zglobu nosi lep i kvalitetan sat. Zbog toga se trudite da dom ne napuštate bez svog omiljenog sata.

3. Torba

Nije potrebno da imate ogromnu torbu koja će vam smetati. I mala torba je dovoljna da vam omogući da izgledate bolje. Ako sve trpate po džepovima, nećete izgledati tako moderno i privlačno, pa je zato bolje da potražite torbicu koja će se najviše uklopiti sa vašim stilom. Tako ćete na jednom mestu imati sve potrebne stvari.

4. Mobilni telefon

Pošto živimo u modernom dobu, prosto je neverovatno da danas nemate pametni telefon pri ruci. Zbog toga je važno da ga uvek nosite sa sobom. On vam može poslužiti za različite situacije, ali takođe može biti koristan kada su devojke u pitanju. Uz njegovu pomoć možete lako razmeniti kontakte sa osobom koja vam se sviđa.

5. Nakit

Kada kažemo nakit, ne mislimo na lančeve od pola kilograma i svetlucavo prstenje. Mislimo na neupadljive narukvice, tanke ogrlice i slične stvari koje će samo dodatno unaprediti vaš izgled. Muškarci ponekad znaju da izgledaju dosadno i monotono, pa budite sigurni da će jedna srebrna narukvica ili simaptična ogrlica to skroz promeniti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group