8 različitih načina za savršeno vezivanje kravate

Ako vam je kravata najveći neprijatelj, mi ćemo vam pomoći da je uspešno pobedite...

Muškarci obično znaju jedan siguran način za vezivanje kravate i njega uvek koriste kada žele da izgledaju formalno i elegantno. Međutim postoji ogorman broj različitih načina za vezivanje koji će vam pomoći da izgledate modernije zanimljivije i privlačnije.

Kravate i njihovo vezivanje često znaju da „udave“ i da budu vrlo komplikovane i dosadne. Ako želite da izgledate elegantno i privlačno, teško ćete to uspeti bez kravate. Kravata već dugi niz godina predstavlja odevni aksesoar koji naglašava elegantan i prefinjen izgled i zbog toga je obavezna u svakom muškom garderoberu.

Iako veliki broj muškaraca voli da nosi kravate, pojedini muškarci ipak ne vole ovaj odevni aksesoar koji često zna da bude neprijatan. Razlog za to je najčešće nepravilno vezivanje kravate. Zato smo mi odlučili da vam predstavimo 8 različitih načina za vezivanje kravate koji će vam pomoći da izgledate kao šmeker svetskog glasa.

Foto: http://www.fashionbeans.com

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group