Trend - Stil

Adidas predstavio Cyberpunk patike

Izgleda da su i modni brendovi nestrpljivi kada je u pitanju Cyberpunk igrica...

Ova igra samo što se nije pojavila, a sudeći po oduševljenju gejmera i ogromnom iščekivanju njenog dolaska, ovo će verovatno biti igrica godine, ako ne i decenije. Popularni modni brend, Adidas, odlučio je da pripremi iznenađenje svim gejmerima, pa je predstavio specijalne Cyberpunk patike koje dolaze u vidu redizajniranih X9000L4 patika.

Kao što i sami možete videti na fotografijama, patike su futurističke i sadrže Cyberpunk boje, odnosno ljubičaste i žute kontraste koji sjajno stoje na mat i sjajnim crnim delovima. Na đonu se nalazi i natpis „Cyberpunk“ koji jasno stavlja do znanja o kojoj simbolici je ovde reč, tako da će gejemri sa ponosom moći da ih nose i da bez ikakve misterije pokažu koja igirca im je omiljena.

Kao i uvek, patike su kreirane tako da budu udobne, izdržjive, ali i sportski nastrojene, tako da ih možete nositi na košarkaškom terenu, pa čak i za vreme sportova koji zahtevaju trčanje, jer ove patike poseduju poseban đon visokog trenja, kao i ojačano gornjište i redizajnirani jezik koji pridržava zglob.

Ove patike će se verovatno naći u prodaju posle premijernog izlaska same video igre, a cena još uvek nije poznata.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group