Adidas predstavlja nove Ultra4D patike

Ranije ove godine, Adidas je objavio Ultra4D patike u originalnoj UltraBOOST boji „Core Black“, a sada smo se  oduševili izgledom nove trostruke crne boje...

Kao i prethodni model, Adidas Ultra4D u trostrukoj crnoj boji ima jedinstveni đon sa 4D štampom koja je napravljena procesom digitalne sinteze. Rezultat ove sinteze je đon koji je neverovatno mekan i anatomski korektan, što ove patike čini idealnim trkačkim parom, baš kao što je UltraBOOST uvek bio.

Crni gornji deo Primeknit-a presečen je sa sivim Primeknit-om kako bi se stvorio 3D efekat malih kvadrata po čitavim patikama. Čvrsti pleteni blokovi sive boje na prednjem delu  pomažu u davanju oblika patike i njenoj definiciji, kao i elementi poput jednobojnog jezika.

Kao i uvek, patike su kreirane da budu ultimativne patike za trčanje, ali i modni detalj koji možete nositi uz sve odevne kombinacije. Njihova cena još uvek nije poznata.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group