Ako ovo budete nosili žene će vas juriti kao lude

Žene vole dobro obučene muškarce...

Stiže jesen, što znači da ćete morati da izvučete deblje stvari iz vašeg garderobera. Međutim, šta je to što će očarati svaku devojku kada vas bude videla. Reč je o kardiganu. Kardigan je džemper koji više podseća na blejzer i koji se može kopčati.

Džemperi su uvek bili u modi, a kardigani su definitivno najpopularniji aksesoar u 2016. godini. Muškarci često izbegavaju da nose ovakve džempere jer se plaše da će tako izgledati staromodno, ali zapravo, situacija je potpuno obrnuta.

Kardigani su sada vrlo popularni i ponovo su najpopularniji modni aksesoar. Žene su u mnogobrojnim anketama rekle da vole da vide dobro obučene muškarce i da su im kardigani sjajni jer čine da muškarci izgledaju otmeno i ležerno u isto vreme.

Dakle, ako nemate ovakav džemper u vašem garderoberu, odmah idite u šoping.

Trudite se da to budu džemperi neutralnih boja, kao što su krem, beli, crni ili teget. Njih možete kombinovati sa različitim komadima odeće.

Najbolja kombinacija biće ako kardigan uklopite sa lepom jednobojnom ili prugastom majicom, teksas farkerkama i kanađankama ili dubokim patikama. Naravno, šešir, kaput, sat i ostali aksesoari će samo doprineti da vaš izgled bude još bolji i privlačniji.

Pokušajte da zamenite košulju ili sako sa kardiganom i videćete da će odevna kombinacija biti sjajna.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group