Da li naočare za sunce čine muškarca lepšim?

Više slika

Više slika

Imamo odgovor na ovo pitanje...

Često se kaže da naočare za sunce mogu da učine muškarca lepšim i seksipilnijim. Neki iz svog ličnog iskustva ovo mogu da potvrde, ali mi smo se potrudili da nađemo bolji dokaz. Pronašli smo mnogobrojne ankete koje su se pozabavile ovim pitanjem i došli smo odgovora – naočare za sunce zaista čine muškarce lepšim.

Ankete su uglavnom popunjavale žene, ali do njihovog mišljenja nam je i najviše stalo. One kažu da su muškarci sa naočarima seksipilniji, muževniji i misteriozniji i da im se to jako sviđa.

Zbog toga smo odlučili da vam damo 3 veoma važna saveta koji će vam pomoći da pronađete savršene naočare za vaše lice:

1. Oblik lica

Mnogi modni stručnjaci kažu da oblik naočara treba da se razlikuje od oblika vašeg lica. Dakle, ako imate okruglo lice, onda treba da nosite kockaste naočare i obrnuto. Na ovaj način ćete najbolje izraziti vaše crte lica i tako poboljšati vaš izgled.

2. Prava boja

Kao što uklapate majicu sa vašim pantalonama i farmerkama tako i naočare treba da uklopite sa garderobom koju nosite. Crni ram uvek dobro stoji i ide uz sve kombinacije. Ako volite da nosite plavo ili crveno, onda se potrudite da nosite naočare sa plavim ili crvenim staklima.

Boja vaše kože takođe igra veliku ulogu. Ovde se takođe traži kontrast, pa ako ste svetlije puti onda nosite tamnije naočare, a ako ste tamniji onda su svetlije naočare pravi izbor za vas.

3. Boja kose

Boja kose takođe igra veliku ulogu u odabiru naočara, pa je to stvar na koju morate obratiti pažnju. Ako ste crvenokosi, onda se trudite da ne nosite šarene ramove i naočare, vaša kosa treba da dođe do izražaja, a to ćete najbolje postići sa jednostavnim naočarima. Ako ste plavi, tamne naočare će najbolje naglasiti vašu boju kose, a ko ste smeđi ili crni, svetlije naočare sa tamnim ramom će se sjajno uklopiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group