Da li žene vole muškarce sa brkovima?

Bradati muškarci su danas vrlo popularni, ali šta je sa brkatim momcima?

U Sjedinjenim Američkim Državama, napravljeno je istraživanje koje je imalo za cilj da utvrdi da li žene privlače muškarci sa brkovima. Dokazano je da su bradati muškarci u većini slučajeva privlačni ženama i da pojedine žene privlače partneri koji imaju dlake na licu, ali šta se dešava kada muškarac nema bradu, već samo brkove.

Odgovor će neke možda iznenaditi. Istraživanja su pokazala da žene u veićni slučajeva misle da su muškarci sa brkovima neprivlačni i smatraju da brkovi kvare njihov izgled. Samo 10% ispitanih žena je reklo da im se sviđaju muškarci sa brkovima, i to u slučaju kada ti muškarci imaju preko 50 godina.

Žene su rekle da smatraju da su brkovi obeležje starijih muškaraca i da ih mlađi ne trebaju nositi. Ipak, dame su napravile izuzetak kada je upitanju brada i rekle da brkovi uz bradu idu dobro, tako da samo tada mogu da ih tolerišu.

Mi smo 2016. godine, napravili jednu anketu, gde smo pitali mlade dame iz Beograda šta misle o brkatim muškaricma, pa ako želite da vidite šta su one rekle, posetite OVAJ LINK.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group