Džejden Smit i New Balance donose nove patike

Ova nova patika koristi elemente iz modela 1700 i X-Racer.

Džejden Smit je upravo predstavio svoje prve New Balance patike koje nose naziv Vision Racer. Patika kombinuje dizajnerski jezik marke sa savremenom estetikom spajajući elemente iz Smithovih omiljenih silueta New Balance 1700 i X-Racer.

Smithov jedinstveni pristup rezultirao je bojama "Talasasto plave i ljubičaste“, i potpuno novim elementima kao sto su rascepljena kvrgava podloga sa mrežicom.

Svaki element Vision Racer patika sadrži delimično reciklirane materijale i veganski je prilagođen. Gornji deo je napravljen od mirisne trake od recikliranog materijala, a njegov tekstil i sintetička koža delimično su kreirani od recikliranog poliestera i od plastike.

Ulošci sadrže ricinusovo ulje, recikliranu penu i gumu kao i poliuretan. Upotreba ovih održivih i veganskih materijala učiniće da ove patike budu bezbedne za okolinu i sprečiće dalje uništavanje planete, a to je bio osnovni i glavni cilj ovog mladog momka koji ulaže velike napore kako bi zaštitio Zemlju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group