Džordanke za LOL igrače

Nike i Jordan brendovi pripremaju posebno izdanje patika koje će biti samo za najbolje igrače LOL-a na svetu, kao i za najveće fanove ove igre...

Uoči Svetskog prvenstva igrice “ League of Legends”, Nike je objavio bogatu kolekciju obuće i odeće dizajnirane za sve igrače igre.

Jordan Brand u novoj kolekcije dodaje samo jedan model Džordan patika - Air Jordan 1 High Zoom Patike su satavljene u beloj boji sa crnim i ljubičastim akcentima, koji su navodno inspirisani šampionskim trofejom League of Legends. Patika ima uvučeni Swoosh znak koji je upotpunjen grafikom koja simboliše mape iz igrice. Pored ovih Džordanki, u kolekciji će se naći i još nekoliko modela patika, koji će simboliku takođe vući iz popularne video igre.

Iako su ove patike zlatni gral kolekcije, u njoj će se naći i dresovi koji će imati ispise najpoznatijih LOL timova, kao i bomber jakne, duksevi i aksesoari u vidu kačketa, šalova i čarapa.

Datumi izlaska tek treba da budu objavljeni, ali bi kolekcija mogla da izađe uoči Svetskog prvenstva League of Legends kasnije ovog meseca.

Foto:Hyper Beast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group