Trend - Stil

Jakna Han Soloa sada može biti vaša

Čini se da većina dečaka odrasta sa samo jednom željom, da kada odrastu postanu legende poput Han Soloa, Indijana Džonsa ili bar kao Harison Ford.

 Jedna od fantazija je sada malo bliža stvarnosti. Jakna iz Matchless Star Wars Capsule kolekcije pod nazivom „Tie Fighter“ predstavlja vernu, do najsitnijih detalja, imitaciju jakne kakvu je Han Solo nosio u filmu „Buđenje sile“. Bez obzira na podeljena mišljenja o novim filmovima serijala Star Wars, ne može se reći da je Han Solo izgubio na harizmi i stilu, iako već u poznim glumačkim godinama. Pilotska kožna jakna sigurno doprinosi očuvanju starog imidža hrabrog i lucidnog pilota čuvenog Millenium Falcona.

Jakna iz Matchless kolekcije nije deo garderobe predviđen samo za vikend okupljanja fanova Star Wars serijala. Svojim dizajnom se savršeno uklapa u mnoge odevne kombinacije, gde mnogi sigurno neće prepoznati da je reč o jakni koja je inspirisana Star Wars tematikom. Iz kompanije dolaze uverenja da uz nešto veću cenu dolazi i sigurnost da jakna nije samo jedna u nizu imitacija filmske verzije, koje se mogu naći na drugim mestima. Matchless garantuje kvalitet i nivo detalja na kojima su dizajneri radili kako bi verno oslikali verziju jakne kakvu je nosio Han Solo. Za cenu od 1500 dolara dobija se jakna od materijala vrlo visokog kvaliteta, fino obrađene kože u retro dizajnu.

Dizajeneri nisu zaboravili  na prepoznatljive prednje džepove jakne, kao i na unutrašnji sakriveni džep, koji je sigurno namenjen za sakrivanje jednog blastera. Jakna je izrađena u slim fit kroju, kako bi što više istakla figuru novog intergalaktičkog pilota. Nakon Han Solo jakne, pravom fanu Star Wars serijala ostaje samo problem gde pronaći vernu i funkcionalnu kopiju Millenium Falcon svemirskog broda.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group