Kako da napravite privremenu tetovažu

Predstavljamo vam sjajnu metodu koja će vam omogućiti da napravite privremenu tetovažu...

Mnogi žele da urade tetovažu na koži ali se plaše da im posle nekog vremena ne dosadi. Zbog toga su privremene tetovaže savršene za takve ljude. Mi smo pronašli sjajnu metodu koja će vam pomoći da napravite bilo koju tetovažu i da je pripremeno nanesete na vašu kožu.

Evo šta vam je potrebno:

Papir za precrtavanje
Ajlajner
Alkohol
Talk puder
Sprej za zavoje

Papir za precrtavanje postavite preko crteža koji želite da prenesete na kožu. Kada ste precrtali željenu sliku, stavite papir za precrtavanje na mesto gde želite da vam bude tetovaža i pokvasite ga alkoholom. Kada skinete papir, ostaće vam blaga skica vašeg crteža. Zatim tu skicu podebljajte sa ajlajnerom i posle pređite preko tetovaže talkom. Talk će sprečiti da se vaša tetovaža razmaže. Za kraj uzmite sprej koji se koristi za zavijanje rana i koji sprečava krvarenje i poprskajte ga preko tetovaže. On će napraviti providni zaštitni sloj koji će sprečiti vodu da vam spere privremenu tetovažu. Posle nekoliko dana tetovaža će moći da se opere i lako skine.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group