Kako da osedite sa stilom

Seda kosa je sudbina svih muškaraca, ali upravo to može biti vaša najveća snaga...

Slobodno možemo reći da je najveći strah modernih ljudi starost, tj. godine. Svi se trude da se podmlade, da produže svoj život i da pronađu fontanu mladosti. Iako su žene te koje globano više brinu o izgledu i trude se da se podmlade, muškarci takođe imaju strah od godina. Sede dlake, bore i opadanje kose su najveći problemi sa kojima se muškarci susreću u poznim godinama.

To je dovoljno da obeshrabri čoveka i da ga učini depresivnim. Međutim, mi smatramo da uvek možete izgledati sjano, bez obzira na  vaše godine. Zbog toga smo odlučili da vam damo par saveta koji će vam pomoći da budete sedi šmekeri i muškarci sa stilom.

Ono što muškarce najviše interesuje jeste kakvo će mišljenje žene imati o njima i njihovoj sedoj kosi. Verovali ili ne, mnogobrojne ankete su pokazale da i mlađe i starije žene vole sede muškarce i da se tu zapravo krije tajna biologije koja nas instinktivno pokreće. Seda kosa je biološka karakteristika koja se javlja kod svih muškaraca i ona ukazuje na zrelost. Kada muškarac počinje da dobija sede dlake, to znači da on postaje zrela i mudrija osoba koja je spremna da se suoči sa ozbiljnijijm pitanjima u životu.

Iako to većina muškaraca vidi kao manu, sede dlake zapravo mogu biti velika prednost, jer one instinktivno ženama poručju da ste ozbiljan i zreo muškarac koji je spreman da zaštiti i da bude tu za svoju partnerku. Pogledajte samo sede poznate ličnosti pout Džordža Klunija, koji godinama sa ponosom nose belu kosu i zbog toga se smatraju najseksipilnijim muškarcima na planeti.

Zato zaboravite na farbe i slobodno puštajte sedu kosu i bradu, jer ćete tako samo pokazati vašu muževnost.

Međutim, ono na šta najviše trebate da obratite pažnju jeste način na koji se oblačite. Kada počnete da dobijate sede i kada vaša kosa dobije snežnu nijansu, onda i vaš stil oblaćenja treba da prati vaše godine. Mnogi greše i oblače se kao momci od 20 godina kako bi neutralisali sede dlake i kako bi se učinili mlađim,ali to je greška, jer tako izgledate neprirodno. Isto kao kada vidite stariju ženu koja nosi tigraste trenerke i mini suknje.

Počnite da se oblačite sa malo više stila i birajte ozbiljnije i zrelije stvari i vaša seda kosa će to odlično kompletirati, a vi ćete odavati utisak uspešnog, ozbiljnog i zrelog muškaraca koji sve može da ostvari.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group