Kompanija Adidas novom kolekcijom želi da se vrati korenima

Wales Boner i Adidas nedavno su predstavili svoju novu saradnju za proleće/leto 2022. godine, što ujedno čini četvrti put da londonska kompanija i gigant u polju sportske opreme kreiraju zajednički projekat...

Nova kolekcija direktno je inspirisana slavnim modelima patika iz sedamdesetih i osamdesetih godina, muzikom i stilovima koji su se širli svetom kao požar.

Elementi nove kolekcije poseduju dve različite linije, sa Wales Bonner brendom zaduženim za vraćanje popularne Samba siluete i predstavljanje Countri patika. Samba je konstruisana od luksuznih materijala uključujući preklope i detalje od prevrnute kože, uključene na materijalima nalik krokodilskoj koži. Nova patika stiže u crveno/beloj ili belo/zelenoj kombinaciji. Obe opcije poseduju posebno dizajnirane pertle koje se uklapaju u paletu boja patika.

Za Country liniju, Wales Boner i Adidas oživljavaju dva potpuno zaboravljena dizajna takođe, od kojih je prvi predstavljen u crnoj boji, kompletiran sa tri štrafte od prevrnute kože sa strane i brendiranim segmentima na vrhovima prstiju, zajedno sa zlatnim detaljima i crno/belim pertlama. Druga šema boja uključuje tonalni braon dizajn, akcentovanog detaljima u plavoj boji na pertlama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group