Muške frizure koje žene obožavaju

Više slika

Više slika

Pitali smo pripadnice lepšeg pola koje su to frizure koje žele da njihovi muškarci nose...

Muškarci su zaista počeli drastično da menjaju svoj izgled. Prošla godina bila je prepuna frizura kao što su cezar i undercut i ovaj trend se nastavlja i u 2023. godini. Tvrdnja da se žene više sređuju od muškaraca više nije tačna, jer muškarčine isto toliko vremena provode pred ogledalom, pogotovo kada je u pitanu njihva frizura.

Ovaj put smo hteli da vidimo šta se ženama sviđa i koje su to frizure koje na njih ostavljaju pozitivan utisak. Evo šta su one rekle:

1. Kratka i neuredna

Neuredna kosa bila je hit i u 2022. godini i izgleda da će to ostati aktuelno i ove godine. Žene su rekle da vole kada muškarac ima kraću i neurednu kosu. To ih čini nekako uzbudljivim, divljim i nepredvidivim. Ovo je definitivno jedna od najpopularnijih muških frizura, a ovaj izgled možete postići uz pomoć malo kreme ili gela za kosu. Jednostavno razbarušite kosu i ostavite vaše pramenove da idu u različitim smerovima.

2. Valovita kosa

Elvis Prisli bi bio ponosan, jer se valovita kosa ponovo nosi. Da, muškarci danas imaju ogromne, zakrivljene šiške koje lete na sve strane, a to je upravo ono što osvaja ženska srca. Muškarci izgledaju potpuno drugačije sa ovim frizurama, ali u pozitivnom smislu. Ako želite ovakiav izgled, onda se sa strane ošišajte na neku dvojku, trojku, a na temenu glave ostavite duge pramenove koje možete prebacivati u bilo kojem smeru.

3. Undercut

Već smo spomenuli da je undercut jedna od najpopularnijih frizura, a žene su to i potvrdile. One su prosto oduševljene ovom „hipsterskom“ frizurom i kažu da  sjajno ide uz muškarca koji ima tetovaže i veliku bradu. Muškarac u isto vreme izlgeda sređeno, ali i divlje.

4. Mokri izlged

Verovali ili ne, žene su priznale da ih veoma privlači mokri izlged kose koji neki muškaric nose. Naravno, ne pričamo o zalizanoj „kravljoj“ frizuri koju su neki nosili, već o frizuri koja ostavlja utisak da je kosa mokra. Ova frizura se postiže uz pomoć preparata koji imaju za cilj da baš učine da kosa izgleda mokro. Izgleda da ženama prija kada je muškarac vlažan.

5. Muška punđa

Muška punđa je trenutni hit i sve veći broj muškaraca nosi punđu na glavi.  Iako smo mislili da žene neće biti srećne sa muškarcem koji ima dugu kosu, prevarili smo se. One su rekle da je muška punđa neverovatno seksi i da uopšte ne smanjuje muževnost muškarca. Ako još uvek niste našli svoju lepšu polovinu, možda je potrebno da pustite repić.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group