Najbolja frizura za modernog džentlmena

Ako želite da promenite svoj imidž i da budete u trendu, a da pritom zadržite elegantan i džentlmenski imidž, onda je ovo frizura za vas...

Mnogo puta smo pisali o različitim frizurama i dali vam mnogo saveta, ali ovoga puta smo hteli da se okrenemo malo starijim muškarcima  i da ih posavetujemo kako da izgledaju moderno, ali i elegantno i džentlmenski.

Stariji muškarci imaju tendenciju da se drže starijih trendova i teško prihvataju nove modne struje koje dolaze, ali mi ipak smatramo da godine nisu važne i da svaki muškarac mora da prati trendove ako želi da bude privlačan i da privlači pažnju. Zato smo odlučili da vam predstavimo frizuru koja je apsolutni hit ove godine i koju morate da uradite ako želite da budete najpoželjniji muškarac u vašem okruženju.

Reč je o mešavini low fade frizure i razdeljka i sigurni smo da će vam se svideti. Frizura nije teška za kreiranje i nije teška za održavanje. Kosa sa strane se postepeno skraćuje od temena ka vratu i šiša se mašinicom. Kosa na temenu treba da bude duža i češlja se na stranu, tako da se pravi vidljiv razdeljak. Kosa na temenu se može dizati u vis ili usmeravati unazad, tako da je to po vašoj želji i u svakom slučaju će ova frizura izgledati odlično.

Još jedna odlična stvar kod ove frizure jeste to što se odlično uklapa sa dužim bradama, pa ako volite neobrijan izgled onda je ova frizura odličan izbor.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako izgleda ova frizura i kako se kreira:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group