Najbolje frizure za sede muškarce

Ovo su frizure koje će učiniti da vaše sede dlake postanu vaš najbolji adut...

Slobodno možemo reći da je najveći strah modernih ljudi starost, tj. godine. Svi se trude da se podmlade, da produže svoj život i da pronađu fontanu mladosti. Iako su žene te koje globano više brinu o izgledu i trude se da se podmlade, muškarci takođe imaju strah od godina. Sede dlake, bore i opadanje kose su najveći problemi sa kojima se muškarci susreću u poznim godinama.To je dovoljno da obeshrabri čoveka i da ga učini depresivnim. Međutim, mi smatramo da uvek možete izgledati sjano, bez obzira na  vaše godine.

Ono što muškarce najviše interesuje jeste kakvo će mišljenje žene imati o njima i njihovoj sedoj kosi. Verovali ili ne, mnogobrojne ankete su pokazale da i mlađe i starije žene vole sede muškarce i da se tu zapravo krije tajna biologije koja nas instinktivno pokreće. Seda kosa je biološka karakteristika koja se javlja kod svih muškaraca i ona ukazuje na zrelost. Kada muškarac počinje da dobija sede dlake, to znači da on postaje zrela i mudrija osoba koja je spremna da se suoči sa ozbiljnijijm pitanjima u životu.

Iako to većina muškaraca vidi kao manu, sede dlake zapravo mogu biti velika prednost, jer one instinktivno ženama poručju da ste ozbiljan i zreo muškarac koji je spreman da zaštiti i da bude tu za svoju partnerku.

Zbog toga želimo da vam predstavimo frizure koje su odlične ako ste sedi i koje će vam pomoći da unapredite vaš zreli i zavodljivi izgled i da zavolite vaše bele dlake.

Foto:FashionBeans

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group