Najbolji način za oblikovanje brade

Ništa nije gore od neuredne brade koja čini da izgledate kao pećinski čovek...

Iako se puštanje brade u početku čini kao lak zadatak, posle nekog vremena vaša brada može izgledati neuredno i užasno, što značajno može narušiti vaš izgled. Zato je vrlo važno da znate kako da pravilno oblikujete i održavate vašu bradu.

Ono što morate imati jeste mašinica za šišanje, jer ćete pomoću nje najbolje oblikovati vašu bradu. Uredna i lepa brada mora da ima jasne i definisane linije i oblik, tako da vašu bradu morate šišati na svakih par dana ako želite da izgledate privlačno.

Linija na obrazima treba da spaja vrh vaših ušiju sa uglom vaših brkova, pa koristite taj pravac kako biste napravili liniju. Da bi linija brade bila što ravnija, koristite češalj kao lenjir. Linija sa strane ( oko linije vilice) treba da spaja ivicu vaših zulufa sa donjim delom brade,dok linija ispod brade treba da bude tačno iznad adamove jabučice. Liniju od zulufa i adamove jabučice možete spojiti pod pravim uglom, ako želite malo kockastiji izgled, ili ih možete zakriviti i tako napraviti okrugao oblik brade.

Video klip koji se nalazi ispod pomoćiće vam da bolje shvatite kako se oblikuje brada, pa zato pažljivo gledajte i pokušajte to da replicirate.

Foto: Spy

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group