Nike Air Max 95 NEON

Pogledajte kako izgledaju nove patike...

Prošlo je 25 godina otkako je Nike Air Max 95 „Neon“ debitovao u maloprodaji 1995. godine, pa je zato Nike odlučio da se ponovo vrati ovom modelu, posle četvrt veka.

Dizajniran od strane Serhia Lozana i nadahnut ljudskom anatomijom, „Neon“ je mnogima bio ambiciozni vrhunac Air Max obuće 90-ih i još uvek je poželjan čak i posle 25 godina. Međutim, novi model donosi neke novine i lagano modernizuje ove patike koje sada izgledaju još bolje i privlačnije.

Gornji deo je usredsređen oko talasastih bočnih panela inspirisanih,  koji počinju sa svetlim tonovima na vrhu pre nego što pređu u tamne boje na dnu. Na jeziku je prisutno više crtica neona, kao i na đonu. Jezik je sam izveden u beloj boji i okružen crnom mrežicom. Na peti se pojavljuje crtica visoko-reflektujućeg materijala koji spaja gornju polovinu sa donjom. Đon je agresivan, prenaglašen i zadrži vazdušne komore neonske zelene boje koje se odlično uklapšaju sa ostatkom patike.

Nike Air Mak 95 "Neon" izlazi 17. decembra, a verovatno će koštati 180 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group