Nike će nakon pet godina oživeti voljenu i klasičnu liniju patika u novoj kombinaciji boja

Air Max Plus OG Hyper Blue model kompanije Nike vraća se na tržište sledeće godine, nakon što je poslednji put ugledao svetlost dana 2018. godine u okviru proslavljanja dvadesete godine ove klasične siluete...

Patika je originalno predstavljena od strane Šona Mekdauela 1998. godine, ubrzo postajući jedna od najpopularnijih linija kompanije Nike do današnjeg dana, ostajući platforma otvorena za eksperimentisanje i razvijanje saradnji.  

Tokom godina, ova linija patika stizala je u brojnim vibrantnim kombinacijama boja, koje su krasile serije kao što su “University Red”, “Unity” i “Social F.C.”, dok su im adaptacije u okviru Terrascape odeljenja ovog brenda omogućile da postanu tehnički napredni modeli koji su daleko pogodniji istraživanjima na otvorenom.  

Sada, nova i revitalizovana verzija ovog klasika u Hyper Blue šemi boja stiže sa ikoničnom kombinacijom crne, Chamois, Sky Blue i Hyper Blue nijanse, dok patike takođe poseduju i specijalni Hyper Blue mrežasti gornji deo sa crnim talasastim TPU potplatama. U međuvremenu, patika je dizajnirana sa elastičnim sistemom pertlanja, koji omogućuje daleko adaptivnije prijanjanje, zajedno sa postavljenim jezicima namenjenih povećanju komfora.

Detalji od kože i prevrnute kože pojavljuju se na štitnicima za blato i petnim segmentima, koji se nalaze iznad klasičnih Air Max jedinica na srednjem đonu. Za kompletiranje čitavog dizajna zaduženi su 3M reflektivni detalji dodati jeziku, zajedno sa uobičajenim TN brendiranjem.

Nove Air Max Plus OG Hyper Blue patike biće dostupne za poručivanje putem zvaničnog sajta kompanije ili za kupovinu u selektovanim prodavnicama od proleća 2024. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group