Nike oživljava svoju slavnu liniju patika po pristupačnim cenama

Ako želimo da budemo potpuno iskreni, moramo reći da Nike modeli nipošto nisu jeftini, bilo da smo spremni da potrošimo preko sto evra za par Air Jordan patika ili gotovo 150 evra za Air Max 95 liniju...

Slavne linije patika kompanije Nike definitivno drže cenu godinama i to se nikada neće promeniti, posebno zbog toga što su se ustoličile kao pojam različitih stilova i komadi vrhunske sportske opreme. Međutim, uprkos tome što klasici kao što su Dunk i Air Force 1 svoje cene drže oko sto dolara originalno, kompanija Nike ipak poseduje pojedine pristupačne i kvalitetne modele, nalik Tanjun liniji koja je najprodavanija i dolazi sa cenom od 65 dolara. Sa druge strane, njoj svakako nedostaje prestiž koji poseduju sve prethodno pomenute, skuplje i daleko slavnije patike ove kompanije.

Na svu sreću, Nike GTS serija omogućuje idealnu sredinu, sa cifrom identičnom onoj koju je potrebno izdvojiti za Tanjun modele. GTS predstavljaju potpuno platnenu liniju patika iz devedesetih, koja je godinama bila osvežavana Nike SB serijama, kako bi na kraju dostigla svoj zenit fuzije i pretopila se u SB GTS seriju, koju je čak obeležila i jednokratna saradnja sa brendom Supreme, zaduženim za poboljšanje stilskog fokusa njenih modela. Sada, popularna patika vraća se u velikom stilu i svim zainteresovanim kupcima donosi dve opcije u crnoj i beloj boji.

Kao veoma popularan izbor skejtera devedesetih godina, zbog njihove niske cene, izdržljivosti i stila, GTS patike nude crni platneni gornji deo, sa kontrastnim konturno belim swoosh znakovima i metalik srebrnim ušicama pertli. Dve dodatne ušice nalaze se na rubu donjeg dela patika, na njihovoj medijalnoj strani, osiguravaju prozračnost i ventilaciju, dok su beli Nike Sportswear grafički logoi utisnuti i u jezike. Prepoznatljivi Nike znaci mogu biti viđeni na kožnim petnim segmentima, a njih prati beli srednji đon sa kontrastnom crnom linijom, zadužen za kompletiranje retro izgleda.

Nike GTS modeli u crnoj i beloj boji vratiće se u Nike SNKRS ponudu od dvadeset i šestog avgusta, sa cenom koja će iznositi 65 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group