Nike predstavlja nove Nike Air Max Plus patike u bojama Barse

Više slika

Više slika

Коmpanije Nike i Patta ponovo su ujedinile snage, ovoga puta pružajući omaž fudbalskom klubu Barselona svojom najnovijom kombinacijom boja za klasične Nike Air Max Plus modele.

Nove patike dolaze nakon uspeha poslednje saradnje ovog dua i njihovog rada na Air Max 1 seriji, a poseduju paletu boja katalonskog kluba sastavljenu od pastelne ciklama nijanse, tamne kraljevske plave i crno/belim tonovima na svim stranama. Nova linija sastoji se od standardnog mrežastog gornjeg dela u ljubičasto/plavoj kombinaciji, koja predstavlja glavnu šaru slavnog fudbalskog kluba, uklopljenoj zajedno sa prelepim prelivanjem i prelazom.

Barsina oznaka nalazi se na ojačanjima za pertle u donjem delu, dok se znak kompanije Patta može videti na jeziku i skriven na štitnicima od blata na prednjem delu. Dva mala swoosh znaka u plavoj i ljubičastoj boji smešteni su na srednjim bočnim segmentima, sa ulošcima koji su kobrendirani, baš kao i ambalaža, etikete i unikatno pakovanje koje stiže sa novim modelima. U ovoj kombinaciji, nove patike smeštene su iznad belog srednjeg đona i crne gumene potplate.

Patta x FC Barcelona x Nike Air Max Plus modeli stići će na tržište u nekoliko narednih meseci i moći će da se nađu u svim ovlašćenim prodavnicama i putem sajtova dva brenda po ceni od 185 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group