Trend - Stil

Nike Vapormax Plus “Sherbet” uskoro stiže

Nike nam priprema patike neverovatnih boja...

Vapormax su definitivno jedne od najpopularnijih i najudobnijih patika ovog brenda, pa je Nike odlučio da ih predstavi u novoj boji i da iznenadi sve ljubitelje ovih patika. Tako su natale Sherbet patike koje u prvi plan ističu neverovatne boje koje će se svima svideti. Spektar boja ovih patika obuhvata nijanse ljubičste, crvene, žute i naranđžaste, dok su drugi detalji patika crne boje.

Ovako su napravljene zaista prelepe patike koje momentalno upadaju u oči i koje će se odlično uklopiti uz svaku prolećnu i letnju kombinaciju. Nike se potrudio da ove patike učini još udobnijim, tako da je đon unapređen, a materijali koji su korišćeni će vam omogućiti da ove patike budu izdržljive i dugotrajne.

Nažalost, Nike još uvek nije objavio datum kada će se ove patike naći u prodaji, ali pretpostavljamo da će se to desiti sredinom proleća.Obavezno pogledajte galeriju.

Foto: sneakernews.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group