Nova Nike Air Max Plus 3 linija patika inovativnog dizajna i crne boje

Kompanija Nike dodala je svojoj ponudi potpuno crno i uglađeno izdanje popularne Air Max Plus 3 linije patika...

Novo crno izdanje patika na tržište stiže nudeći kupcima konstrukciju bogate mešavine materijala. Nova linija poseduje crne mrežaste i kožne gornje segmente, savršeno akcentovane duplim swoosh znacima sa strane, koji ovoga puta stižu sa estetikom boje u spreju, stapajući se zajedno u samoj sredini.

Prepoznatljivo TN brendiranje moguće je videti na jezicima patika, kao i na medijalnim delovima, ulošcima i potplatama radi kompletiranja čitavog dizajna. Air Max jedinica može se videti na potplatama, dok su dezen u obliku kaveza i brendirani Tuned Air logo ispred prednjih segmenata namenjeni isticanju novog dizajna, sa jednodelnim vazdušnim jedinicama pozadi namenjenim za optimizaciju stabilnosti i smanjenja pritiska na petu.

Nove Nike Air Max Plus 3 patike zvanično će biti izbačene na tržište za nekoliko nedelja i biće dostupne u svim ovlašćenim prodavnicama kompanije Nike po ceni od 185 evra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group