Nova Reebok kolekcija namenjena svima koji su spremni da pomeraju standarde

Snimljena na ulicama Londona, nova Reebok kolekcija za jesen/zimu 2019. pod nazivom Meet You There slavi neustrašive žene i muškarce koji su dovoljno hrabri da se izdvoje iz mase i naprave razliku.

Ovom kampanjom brend želi da ohrabri sve kreativce da konstantno pomeraju granice i stvore sopstveni identitet.

MYT kolekcija predstavljena je zanimljivim editorijalom i kratkim video spotom gde Cardi B, zaštitno lice kolekcije, otkriva šta je najviše uticalo na njen stil i ukazuje na to koliko je važno ostati veran sebi, kako u svakodnevnom životu, tako i modi. 

„Na moj stil definitivno je najviše uticao Bronx odakle potičem, a odmah zatim i moji prijatelji. Trudim se da ostanem dosledna sebi. Mnogo ljudi je komentarisalo način na koji govorim. Imam veoma specifičan akcenat i svesna sam toga, međutim to je u jednom momentu uticalo da se osetim pomalo nesigurno, ali onda sam rekla sebi – Zaboravi, moraš da budeš baš ono što jesi”, otkrila je kraljica hip hopa.

Uz Cardi B kampanju su podržali i underground DJ-jevi - DJ Taylah Elaine, Amber Donoso, Chloëdees, DJ Ruby Savage, DJ Bambounou i Tommy Gold.

Kreirana za žene i muškarce, kolekcija već na prvi pogled osvaja svojom individualnošću i sasvim sigurno će naći mesto u mnogim ormanima. Komadi iz nove MYT kolekcije dostupni su Srbiji,  i mogu se naći u Intersport radnjama. Trenerke, sportski topovi, helanke, šortsevi i majice u jarkim bojama i modernog kroja mogu se nositi u različitim prilikama – od fitnes centra pa sve do noćnih klubova.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group