Trend - Stil

Nove Nike Adapt Auto patike stižu

Ovoga puta nam dolaze u crnoj boji...

Od kada su ove patike predstavljene početkom ove godine, one su privukle neverovatnu pažnju, iz jednog prostog razloga - ovo su patike koje se same vezuju. Baš ako što je to radio Marti Mekflaj u filmu „Povratak u budućnost 2“, ove patike imaju mogućnsot da se same vežu i odvežu pritiskom na dugme.

U patikama se nalazi mali elektromotor koji je povezan sa dva dugmeta. Jednim dugmetom stežete, a drugom otežete pertle koje su gotovo neprimetne i koje deluju kao kaiševi koji stilizovano idu kroz čitavo gornjište patike.

Osim ove opcije, ove patike poseduju neverovatno debeo đon, koji vas može podići za nekoliko centimetara, pa su ovo sjajne patike za muškarce koji se ne mogu pohvaliti visinom. Takođe su neverovatno udobne i mekane,a njihov futuristički i nesvakidašnji dizajn ih čini da budu atrakcija gde god da se pojavite.

Novi model dolazi u isključivo crnim bojama, tako da su sada ove patike elegantnije nego ikad, pa ih možete nositi i u večernjim izlascima.

Cena jednog para iznosi 400 dolara.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group