Novi trendovi za bradonje

Evo dobre vesti za sve bradonje – najnovije istraživanje pokazuje da su brade najvrelji trend za sledeću godinu…

Devojkama se bradati muškarci definitivno sviđaju, što je loša vest za one koji ne mogu da puste pravu gustu bradu. Ipak, čak i ako je imate bez mnogo truda, vaša brada bez prave nege može otići u pogrešnom smeru i umesto seksi postati ogavna i odbojna. Na našu sreću, održavanje lica i nega kože za muškarce nije toliko komplikovana kao što je slučaj sa ženama, tako da za nekih pet minuta provedenih u kupatilu možete imati bradu i lice kojim ćete obarati sa nogu.

Umivajte se

Osnovna higijena je definitivno najvažnija stvar. Vaše pore proizvode sebum, koji se nakuplja u vašoj bradi i daje joj neugodan miris, iritirajući kožu ispod nje. Ako imate prosečnu bradu koja nije mnogo dugačka, umivanje je sasvim dovoljno održavanja. Ipak, ako su vam brkovi i brada duži, onda je morate prati šamponom makar jednom dnevno – najbolje dok ste pod tušem. Ako kojim slučajem imate regenerator, još bolje, jer ćete tako kreirati bradu koja je uvek kao pod konac. Momci sa dužom bradom bi trebalo da je očešljaju posle kupanja – odvojte jedan običan češalj samo za bradu, jer ne želite da na nju nanosite sve što se nalazilo na vašem temenu.

Piling lica

Da li želite da nosite mrtve ćelije sa vašeg lica u bradi? Naravno da ne. Sve što treba da uradite je da jednom nedeljno operete lice sredstvom koje ima sitne čestice kojima se radi piling. Da, pilinge ne rade samo žene, ako niste znali. Jedino na taj način možete biti sasvim sigurni da vam je koža čista.

Koristite ulje

Ulje za bradu igra duplu ulogu – ono će omekšati vašu bradu i ostaviti za sobom suptilan miris. Naravno, nisu sve opcije ulja za bradu iste, pa vam savetujemo da malo bolje pogledate šta kupujete. Kupite ulje koje sadrži esencijalna ulja koja će hraniti kožu i dlaku, a zaobiđite sve sa mineralnim uljima.

Pogledajte se u ogledalo

Ogledalo koje uveličava je takođe nešto što ste uglavnom viđali kod žena, ali ako želite da budete uredni, potrebno je i vama. Ako želite da svaka dlaka na vašem licu bude na svom mestu, morate poraditi na tome i voditi računa o detaljima.

Posetite profesionalca

Baš kao što se ne šišate sami jer znate da postoji neko ko to ume bolje, isti je slučaj sa bradom. Ne kažemo da svake nedelje idete kod brice na sređivanje, već makar jednom, kako bi vam oblikovao bradu tako da može lepo da izraste i doveo u red sve one dlake koje rade šta one hoće.

U suštini, prvih pet saveta će vam oduzeti pet minuta vremena, a rezultati koje ćete tako postići će vam učiniti veliku uslugu – prvo, bolje ćete se osećati, drugo, izgledaćete neverovatno privlačno.

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group