Odlične i jednostavne Air Force 1 dobijaju novo izdanje

Kompanija Nike predstavila je svetu odvažno osveženje svoje klasične Air Force 1 linije...

Nova serija popularne linije patika nazvana je Milky Stork po svojoj kombinaciji boja i dolazi u predivnoj kontrastnoj paleti inspirisanoj japanskim ždralom.

Na vrhu patika nalazi se crvena Nike Air oznaka smeštena je na crnoj pozadini jezika i ispraćenog crnim pertlama. Otatak novog modela potpuno je kontrastan sa dominantnim belim segmentima. Svetlo tirkizni swoosh znaci postavljeni su na bokovima i uklapaju se u tonu sa petnim delovima. Odmah ispod ovog segmenta, na zadnjoj četvrtini patika i njihovim bokovima nalazi se prošivena kontura ždrala u letu. Za kompletiranje ovog petnog dela zadužen je minimalistički dizajn srednjeg đona u tirkiznoj nijansi, ispraćenog uglađenim crnim gaznim delom.

Uprkos tome što zvaničan datum tržišnog predstavljanja nove Nike Air Force 1 Milky Stork linije još uvek nije objavljen, možemo očekivati da će ove patike pojaviti uskoro na zvaničnom sajtu kompanije po ceni od 110 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group