Popularna New Balance 550 linija stiže u novoj sivo/beloj kombinaciji

Nastavljajući interesantan niz saradnji na New Balance 550 liniji, uključujući onu sa Tedijem Sentisom iz kompanije Aimé Leon Dore i Džoom Frešgudsom, NB konstantno kreira linije atraktivnih GR modela, kao što je posebna serija kreirana u bojama Lejkersa...

U poslednjoj reinterpretaciji svoje popularne linije, New Balance se opredelio za jednostavnu belo/sivu kombinaciju boja. Baš kao što je slučaj i sa drugim izdanjima košarkaških patika, predstojeći par stiže sa glatko perforiranom kožnom bazom i mrežastim, prozračnim delovima oko zglobova i na jezicima.

550 i N logoi kompanije mogu biti viđeni u sivoj boji na bočnim delovima patika, dok su NB oznake odštampane na petnim segmentima. Etikete na jezicima donose košarkaške motive, dok su za kompletiranje čitavog dizajna zaduženi beli srednji đon i dvotonske sive gumene potplate.

U našoj galeriji možete videti novi par New Balance 550 White/Grey patika, koje se mogu očekivati u nekoliko narednih nedelja na zvaničnom sajtuu brenda i u svim ovlašćenim predstavništvima, sa cenom od 120 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group