Poznati muškarci koji pokazuju da su SEDE dlake magnet za žene

Muškarci se plaše sede kose i ne shvataju da je ona njihova najjača karta za osvajanje žena...

Hteli vi to ili ne, dobićete sede pre ili kasnije. Neki muškarci počinju da sede u kasnim dvadesetim godinama, dok se nekima sede dlake ne pojave ni u tridesetim, ali činjenica je da će pre ili kasnije svaki muškarac početi da sedi. Iako mnogim muškaricma ne smetaju sede dlake, postoje oni koji imaju problem što su sedi, jer smatraju da tako izgledaju starije i neprivlačnije. Zbog toga je sve veći broj muškaraca koji se farbaju i koji prirkivaju svoje sede dlake.

Najnovija istraživanja su pokazala da žene vole sede muškarce i da one mislie da su sedi i prosedi muškarci privlačni, zgodni i seksi. Verovali ili ne, 75% ispitanih žena reklo je da im se sedi muškarci sviđaju i da misle da su takvi muškarci prelepi. Pripadnice lepšeg pola su naglasile da sedi muškarci zrače čudnom energijom i seksipilom. One su istakle da sede dlake čine da muškarci izgledaju ozbiljnije, zrelije i muževnije i da je to razlog zbog kojeg su sedi muškarci veoma poželjni kod žena.

Mi vam danas pokazujemo poznate muškarciekoji sa ponosom nose sede dlake, koji odobijaju da se farbaju i koji dokazuju da su sedi mušakrci pravi ŠMEKERI. Uzmite njih za primer i nemojte skrivati vašu sedu kosu, jer vam ona samo može pomoći da budete privlačniji.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group