Pravila savršenog brijanja

Ova pravila će vam pomoći da svaki put budete savršeno obrijani bez posekotina i iritacije...

Brijanje nije teško, ali ponekad zna da nam pravi probleme. Nije važno da li volite da budete potpuno obrijani ili imate bradu, brijač je uvek prisutan u muškom kupatilu. Naše brade su ono što nas razdvaja od žena i čini nas jedinstvenim. Ipak, iako se svi muškarci briju, to ne znači da to svi rade pravilno. Mnogi muškraci preskaču vrlo važne  i bitne korake koji omogućavaju da imate čisto, lepo, uredno i bezbolno brijanje.

Zato smo odlučili da vam skrenemo pažnju i da vam objasnimo kako da svakoga jutra imate savršeno brijanje.

1. Umivanje toplom vodom

Topla voda će omogućiti da vaše lice i dlake omekšaju, što će vam pružiti lepše brijanje bez posekotina i ogrebotina. Preporučuje se da se 3 minuta umivate toplom vodom kako bi vaše lice bilo pripremljeno za brijanje.

2. Operite lice sapunom.

Posle umivanja, nasapunjajte lice i operite ga. Tako ćete skinuti višak mrtve kože koja može praviti probleme tokom brijanja i otupeti oštrice brijača.

3. Koristite lagane pokrete tokom brijanja

Ne pritiskajte brijač prejako uz vašu kožu, već pustite da brijač sam odradi posao. Kožu blago zatežite kako biste skratili što više dlake.

4. Nakon brijanja isperite lice hladnom vodom

Hladna voda zatvoriće vaše pore i umiriti vaše lice.

5.Nanesite losion za posle brijanja

Koristite smirujuće i kremaste losione kako biste dodatno umirili iritaciju posle brijanja.

Foto: Birchbox

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group