Ranac koji svaki fotograf mora da ima


Ako imate problema sa nošenjem vaše opreme za fotografisanje, ovaj ranac je rešenje vaših muka...

Fotografija je postala najpopularniji vid umetnosti i čini nam se da su danas svi postali fotografi. Zbog tehnologije koja se koristi u našim mobilnim uređajima, danas svako može biti fotograf, ali to ne znači da će svako uspeti da napravi umetničko delo.

Za dobru sliku potrebna je vizija, ideja, snalažljivost, ali i dobra oprema. Svaki dobar fotograf će vam reći da morate imati dobar aparat ako mislite da pravite fotografije kojima će se svi diviti. Fotografije slikane profesionalnim foto-aparatima pružaju neverovatan kvalitet i rezoluciju koja će biti melem za vaše oči.

Loša strana fotografisanja je činjenica da je celokupna oprema često veoma skupa i osetljiva. Zbog toga fotografi uvek traže načina da zaštite svoju opremu.

Mi vam predstavljamo ranac pod imenom ONA koji je dizajniran baš za tu svrhu – da zaštiti vaš foto aparat i vašu opremu. Ovaj ranac je napravljen od izdržljivih materijala koji će ublažiti udare i kože koja će sprečiti da voda dopre do vaše opreme. U rancu se nalazi nekoliko pregrada u koje možete posebno stavljati aparat, objektiv i sklopljeni stalak. Unutra se takođe nalaze i pregrade u kojima možete držati svoje lične stvari poput ključeva, novčanika, mobilnog telefona i kreditnih kartica.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group