Trenerke koje možete nositi na posao

Više slika

Više slika

Ako vam se smučilo da nosite pantalone svaki dan na posao, onda su ove trenerke prava stvar za vas...

Muškarci trenerke obožavaju iz jednog prostog razloga – one su neverovatno udobne. Trenerke su definitivno omiljena stvar muškaraca. U njima se uvek osećamo opušteno i lagodno i ništa nas ne steže i ne guši. Ipak, iako su neverovatno udobne, trenerke ne možemo da nosimo na posao. Trenerka jednostavno nije adekvatna za posao, pogotovo ako radite u kancelariji i često idete na poslovne sastanke.

Međutim, mi smo pronašli rešenje koje će vas spasiti i koje će vas naterati da ponovo ustajete srećni rano ujutru. Pronašli smo trenerke koje su tako dizajnirane da izgledaju veoma moderno i elegantno, a da pritom pružaju komotan i lagodan osećaj.

1. TODD SNYDER

Ova trenerka je veoma tamna i zaista izgčeda kao par običnih pantalona. U njima ćete se osećati kao u opuštenoj atmosferi svoga doma, čak i dok sedite u svojoj kacelariskoj stolici. Uz ovu trenerku možete kombinovati neki prugasti džemper pa čak i blejzer, kako bi postigli ozbiljniji izgled.

2. KIT & ACE

Ova trenerka je definitivno naš favorit. Trenerka zaista izgleda kao par otmenih pantalona i čak ima imitaciju šlica i otvore kroz koje možete da provučete kaiš. Uz ovu trenerku možete kombinovati košulju i kravatu i sigurni smo da to niko neće primetiti.

3. BOSS GREEN

Ova trenerka je takođe tako dizajnirana da podseća na otmene pantalone. Svetlija boja vam omogućava da je uklopite sa svim odevnim kombinacijama i verujte nam na reč da niko neće primetiti da je upitanju udobna trenerka.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group